Club FM

Club FM е релативно ново градско радио, кое можете да го слушате на фреквенцијата 103.4 во Скопје. Идејата на радиото е да го поттикне културниот прогрес, со цел да се доближат новите музички текови до животните навики и сваќања на младите луѓе.

Другие потоки радио Club FM:

Club FM слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Club FM слушать онлайн битрейт 64 Kbps город - Тирана

Страна - Македония
Город - Скопье
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Танцевальный / Клубный

Club FM