Слухаць радыё Antenna 5 онлайн, Македонія, Скоп'е

Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

Другие потоки радио Слухаць радыё Antenna 5 онлайн, Македонія, Скоп'е:

слушать онлайн битрейт Kbps город -

Страна - unknown
Город - Скоп'е
Язык радио - Македонская
формат радио онлайн - Поп

Слухаць радыё Antenna 5 онлайн, Македонія, Скоп'е