Slušajte radio Antenna 5, uživo preko interneta Македонија, Скопье

Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

Другие потоки радио Slušajte radio Antenna 5, uživo preko interneta Македонија, Скопье:

Slušajte radio Antenna 5, uživo preko interneta Македонија, Скопье слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Страна - unknown
Город - Скопье
Язык радио - Македонски
формат радио онлайн - Поп

Slušajte radio Antenna 5, uživo preko interneta Македонија, Скопье