Слушай радио на живо Радио 2 безплатно по интернет, Македония, Скопье

"Радио 2" емитува 16-часовна програма од 06 до 22 часот, а потоа продолжува програмата на немнозинските заедници од 22 до 02 часот со вести на албански, турски, српски, ромски, влашки и бошњачки јазик. 92.4 ФМ Скопје.

Другие потоки радио Слушай радио на живо Радио 2 безплатно по интернет, Македония, Скопье:

Слушай радио на живо Радио 2 безплатно по интернет, Македония, Скопье слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Страна - unknown
Город - Скопье
Язык радио - Македонски
формат радио онлайн - Поп

Слушай радио на живо Радио 2 безплатно по интернет, Македония, Скопье