Слушай радио на живо Радио Фортуна безплатно по интернет, Македония, Скопье

"Радио Фортуна" преку својот внимателно избран и усогласен тим презентира претежно македоска поп и рок музика, но тука се и неизоставните нумери од екс-ју просторите а посебно застапена е хрватската поп и рок музика. 96.8 ФМ Скопје.

Другие потоки радио Слушай радио на живо Радио Фортуна безплатно по интернет, Македония, Скопье:

Слушай радио на живо Радио Фортуна безплатно по интернет, Македония, Скопье слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Страна - unknown
Город - Скопье
Язык радио - Македонски
формат радио онлайн - Поп

Слушай радио на живо Радио Фортуна безплатно по интернет, Македония, Скопье