Слухаць радыё Life Radio онлайн, Македонія, Скоп'е

"Лајф радио" е единственото радио во земјава што го третира исклучиво рок-ен-ролот и сите негови деривати. 89.1 ФМ Скопје.

Другие потоки радио Слухаць радыё Life Radio онлайн, Македонія, Скоп'е:

слушать онлайн битрейт Kbps город -

Страна - unknown
Город - Скоп'е
Язык радио - Македонская
формат радио онлайн - Рок

Слухаць радыё Life Radio онлайн, Македонія, Скоп'е