Радио тыңдау Александар Македонски онлайн, Македония, Кичево - тікелей эфир

Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

Другие потоки радио Радио тыңдау Александар Македонски онлайн, Македония, Кичево - тікелей эфир:

Радио тыңдау Александар Македонски онлайн, Македония, Кичево - тікелей эфир слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Кичево

Страна - unknown
Город - Кичево
Язык радио - Македон
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Радио тыңдау Александар Македонски онлайн, Македония, Кичево - тікелей эфир