Радио тыңдау Радио Мефф онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир

"Радио Мефф" е посебно интересна радиостаница од причини што истата емитува само македонска музика од сите жанрови но сепак најзастапена е народната музика. 98.7 ФМ Прилеп.

Другие потоки радио Радио тыңдау Радио Мефф онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир:

Радио тыңдау Радио Мефф онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Прилеп

Страна - unknown
Город - Прилеп
Язык радио - Македон
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Радио тыңдау Радио Мефф онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир