Folk Radio

Фолк радио е едно од првите приватни радија во Скопје. Како Говорно музичко радио емитуваме музика од разни жанрови: рафиниран урбан фолк, македонска изворна и ново компонирана музика и поп музика.

Другие потоки радио Folk Radio:

Folk Radio слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Folk Radio слушать онлайн битрейт 64 Kbps город - Скопье

Страна - Македония
Город - Скопье
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Folk Radio