Радио Холидеj

"Радио Холидеј" е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп.

Другие потоки радио Радио Холидеj:

Радио Холидеj слушать онлайн битрейт 128 Kbps город - Прилеп

Страна - Македония
Город - Прилеп
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Радио Холидеj