5 FM

Радио "5 ФМ" е терестријално радио, чиј програмски сервис е форматиран како „Говорно - музичко радио со претежно забавен општ формат“. "5 ФМ" зрачи во Велес, на фреквенција 107.1 MHz и функционира како локално радио.

Другие потоки радио 5 FM:

5 FM слушать онлайн битрейт 128 Kbps город - Велес

Страна - Македония
Город - Велес
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Поп

5 FM