Спортско Радио

Спортското радио 90.3 ФМ Скопје емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани.

Другие потоки радио Спортско Радио:

Спортско Радио слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Страна - Македония
Город - Скопье
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Разговорный

Спортско Радио