Александар Македонски

Ова е радио кое ја негува Македонската песна и Македонската култура. Нашата цел е многу едноставна, преку брановите на Радио Александар Македонски духовно да го обединиме целиот Македонски народ каде и да е во светот. 106.0 ФМ Кичево.

Другие потоки радио Александар Македонски:

Александар Македонски слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Кичево

Страна - Македония
Город - Кичево
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Александар Македонски