Радио Роса

Запознајте го единственото македонско народно радио радио Роса! Нашето радио е единственото кое ја третира и негува македонската народна песна и традиција, македонскиот фолклор со кој се гордееме! 98.1 ФМ Скопје.

Другие потоки радио Радио Роса:

Радио Роса слушать онлайн битрейт 48 Kbps город - Скопье

Радио Роса слушать онлайн битрейт 128 Kbps город - Пазарджик

Страна - Македония
Город - Скопье
Язык радио - Македонский
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Радио Роса