Slušajte radio Top Gold, uživo preko interneta Албанија, Тирана

Top Gold Radio Tiranë 100.8 MHz. Ne kete radio do te gjeni shume rryma muzikore qe ju i keni per zemer si: Rock, Pop, Soul, Blues me te gjitha hitet e grupeve dhe kantautoreve me te medhej nder vite.

Другие потоки радио Slušajte radio Top Gold, uživo preko interneta Албанија, Тирана:

Slušajte radio Top Gold, uživo preko interneta Албанија, Тирана слушать онлайн битрейт 56 Kbps город - Тирана

Страна - unknown
Город - Тирана
Язык радио - Албански
формат радио онлайн - Ретро

Slušajte radio Top Gold, uživo preko interneta Албанија, Тирана