Радио тыңдау Радио Холидеj онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир

"Радио Холидеј" е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп.

Другие потоки радио Радио тыңдау Радио Холидеj онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир:

Радио тыңдау Радио Холидеj онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир слушать онлайн битрейт 128 Kbps город - Прилеп

Страна - unknown
Город - Прилеп
Язык радио - Македон
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Радио тыңдау Радио Холидеj онлайн, Македония, Прилеп - тікелей эфир