Ecouter la radio Радио Холидеj en ligne, Macédoine, Прилеп

"Радио Холидеј" е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп.

Другие потоки радио Ecouter la radio Радио Холидеj en ligne, Macédoine, Прилеп:

Ecouter la radio Радио Холидеj en ligne, Macédoine, Прилеп слушать онлайн битрейт 128 Kbps город - Прилеп

Страна - unknown
Город - Прилеп
Язык радио - Macédonien
формат радио онлайн - Фолк / Этно / Кантри

Ecouter la radio Радио Холидеj en ligne, Macédoine, Прилеп